diensten

conservering

black-dots

Wat houden conservings tenten in?
In deze specifieke tenten worden o.a las/straal/schilder werkzaamheden uitgevoerd.
Waarom is krimpfolie de juiste oplossing voor deze werkzaamheden?
Wij zorgen voor een water en wind dichte omgeving waar de werkzaamheden ten alle tijde kunnen doorgaan. Water en wind zijn geen probleem, wij zijn hierin gespecialiseerd en zullen ervoor zorgen dat deze tenten dicht afgeleverd zullen worden.

iemants-dubu-1
krone

transport

black-dots

Krimpfolie ideaal voor transport?
Jazeker, het object word beschermd tegen de weersinvloeden die tijdens transport kunnen voordoen. Wind en regen zullen geen probleem zijn, het object zal in goede staat aankomen zoals wij het hebben mogen inpakken.
Is dit alles?
Nee dit is niet alles, ook beschermt de krimpfolie het object tegen eventuele steenslag en andere eventuele kleinere beschadigingen die zich kunnen voor doen tijdens transport.

asbest

black-dots

Krimpfolie geschikt voor asbest gerelateerde werkzaamheden?
Asbest moet worden verwijderd in een hermetisch gesloten omgeving. Krimpfolie is wat u zoekt om deze omgeving te creëren. De veelzijdigheid van krimpfolie laat het toe om door middel van bijvoorbeeld een buiten tent die water en wind dicht is, en een binnen tent om o.a de steiger te beschermen tegen de vervuiling van asbest.
Door dat deze omgeving hermetisch gesloten is zal deze omgeving op “onderdruk” gezet kunnen worden zodat alle asbest deeltjes gecontroleerd afgezogen kunnen worden.

dow_asbest_b38
boot_en_equipment_010_d65

boten

black-dots

Het inpakken van een boot met krimpfolie?
Krimpfolie is uitermate ideaal voor het inpakken van boten. De boot zal worden beschermt op transport tegen weersinvloeden, maar ook kleine beschadigingen tijdens transport zullen worden geminimaliseerd zodat u minder kosten heeft aan het netjes in orde maken van uw boot.
Kan ik krimpfolie ook gebruiken voor buitenstalling?
Dit is zeker een aanrader. Hoe vaak komt het voor dat de binnen stalling vol staan? U zal hiervoor uw boot een eind bij u uit de buurt moeten zetten om hem binnen te kunnen stallen. Wij verzorgen een gesloten omgeving zodat uw boot tijdens de winter buiten kan blijven, als u de krimpfolie verwijderd op het moment dat u de boot weer wilt gaan gebruiken dan zal deze in dezelfde staat zijn als dat wij deze hebben mogen inpakken voor u.

verkoop

black-dots

Krimpfolie zelf gebruiken?
Dit is mogelijk. u kunt bij ons krimpfolie bestellen. wij kunnen deze leveren op de voor u gewenste locatie.
dit is ideaal voor het afdekken van materialen, uiteraard kunt u het ook bestellen voor het zelf monteren van de krimpfolie tenten.
Neem contact met ons op voor meer informatie over het bestellen van de krimpfolie.

krimpfolie